english
 

Parteneriatele presupun incredere, viziune comuna si eforturi conjugate. De aceea se spune ca parteneriatele reprezinta cel mai inalt nivel la care pot evolua relatiile de afaceri.
Este cazul partenerilor PAVROS mentionati aici, care inseamna atat de mult pentru noi si care si-au adus contributia la succesul nostru.

REHAU
 
     
Fondata in 1948 in localitatea Rehau/Bayern, firma dezvolta, produce si comercializeaza produse, sisteme si module din termoplaste, elastomeri si duroplaste.
REHAU inseamna inalta functionalitate si seriozitate, cercetare si dezvoltare, care au un sigur tel: de a fi cat mai folositoare clientului.
               
EXALCO
 
     
Grupul EXALCO, producator important de profile de Aluminiu din Grecia comercializeaza in intreaga lume materia prima pentru construirea de usi si ferestre din Aluminiu.
ALROTEC
 
   
O firma moderna, flexibila, specializata în vitraje de înalta calitate. Beneficiind de cea mai buna dotare tehnica, fabrica de geamuri izolante reprezinta o investitie de peste 3.000.000 EUR. Cu un personal specializat la firmele mari de profil (PETER LISEC Austria, DOW CORNING Germania), un management al calitatii riguros si un marketing performant, ALROTEC lucreaza la standarde europene.
               
                               
MCA
 
Distribuitor important pe piata din Romania de rulouri, usi de garaj, plase pentru ferestrele din Aluminu sau PVC, partenera cu firma PAVROS inca de la debutul ei pe piata.
     
 
 
 
 
harta site | international | extranet | login clienti

© 2004 Pavros SRL. Toate drepturile rezervate. Toate informatiile incluse pe acest site apartin Pavros si partenerilor sai, care detin toate drepturile de copyright respective.